Категорії Інформація
Каси Додати подію
СКАЙ НАПРОЛОМ
01 квітня 2023

СКАЙ НАПРОЛОМ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т.Г. Шевченка
м. Тернопіль, б-р Тараса Шевченка, 22

Про подію

Концерт від гурту «СКАЙ» на підтримку нового альбому «Напролом» у Тернополі

Привіт, Тернопіль! Готуєтесь до весни? Тоді ми вам підкажемо, як якісно провести 1 квітня й де. У цей день запрошуємо вас на драйвовий концерт рок-гурту «СКАЙ», щоб послухати наживо новий їх альбом, який має символічну назву «Напролом».

Чому «Напролом»? Музиканти кажуть, що зараз українці змушені йти напролом, нам не дали іншого варіанту: руські вдерлись до нашої країни, хочуть забрати в нас все, що має українець – мову, культуру свободу. Але ми залишаємось на нашій землі, боронимо своє, а чужого нам не треба. Саме тому ми йдемо напролом.

Де відбудеться концерт? Приходьте у Тернопільський академічній обласний український драматичний театр імені Т.Г. Шевченка. Тільки не забудьте попередньо купити квитки (зробіть це швидко на цій сторінці).

Які ще події відбудуться у Тернопільському театрі? Цю інформацію легко дізнатися з афіші на сайті «Kontramarka».

Яким буде концерт?

Він буде яскравим та драйвовим. Олег Собчук, фронтмен гурту, заспіває для гостей наживо нові пісні, а також старі улюблені сингли. Додайте до цього всього ще світлове шоу, то ви отримаєте неймовірний концерт.

Ця подія має також благодійний характер. Частину коштів з концерту музиканти передадуть на підтримку ЗСУ. Тому співаємо та допомагаємо! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код