Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 серпня 2021

Найсмішніший STAND UP

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кухмейстер. Дім-Ресторан
вул. Єлизавети Чавдар, 36

Про подію

«Найсмішніший Stand Up» в Києві!

18 серпня 2021 року в ресторані Кухмейстер зустрічайте шоу гумору «Найсмішніший Stand Up» в Києві від творчого об'єднання «COMEDY SPACE»! Найкращі жарти, найвідоміші коміки і 100% сміху на будь-яку тему: життя, проблеми, відносини та імпровізація з глядачами в залі - заряд позитивних емоцій, нестримної енергії і літнього настрою вам гарантовані! У нас ви збудете про проблеми і отримаєте тільки хороші новини. А наша команда професійних гумористів говорить сама за себе.

Шоу справжнього гумору

Щоб потрапити на «Найсмішніший Stand Up» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де посміятися з друзями в Києві? На концерті «Найсмішніший Stand Up»!

  1. Кращі коміки і жарти
  2. Можливість відмінно провести вечір
  3. Розслаблююча атмосфера

У концерті беруть участь:

  • Лера Мандзюк - відома українська стендап-комікесса із Закарпаття. Бере участь в проекті «Жіночий квартал», неодноразова переможниця «Розсміши коміка».
  • Бекір Мамедов - кримський татарин і житель Києва. Переможець шоу «Розсміши коміка» і учасник шоу «Гуднайт Клаб». Дуже смішний і самий затребуваний комік на українській сцені.
  • Денис Дума - мабуть самий відвертий і простий стендап комік. Його виступи більше нагадують розмову з корешами на кухні. Ведучий таких гумористичних шоу «Спеціальні гості», «Джентльмени», Stand Up "Для бабів”, «Let's talk Podcast»
  • Ірина Сопонару - актриса і комікесса. Все встигає. Учасниця шоу "Жіночий Квартал", "Одного разу під Полтавою”, «Ліга Сміху» в складі команди «Вінницькі», ведуча «ЧістоNews» на 1+1.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код