Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн концерт: Ювілейний вечір. Диригент Володимир Кожухар
31 березня 2021

Онлайн концерт: Ювілейний вечір. Диригент Володимир Кожухар

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн-трансляція

Про подію

31 березня відбудеться ювілейний вечір знаного диригента Володимира Кожухаря. Цього вечора Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України під його орудою представить твори Людвіга ван Бетховена та сучасного українського композитора Юрія Шевченка.

Зокрема, сольні партії в концертино для двох скрипок і оркестру «Учитель та учень» Юрія Шевченка виконають скрипальки Богдана Півненко та Сандра Василькова. Богдана Півненко зазначила: «Справді, постать Володимира Кожухаря є надзвичайно важливою для розуміння музичного життя сучасності. Співпрацювала із диригентом ще від студентських років. Для мене, впевнена, що і для моєї учениці Сандри, є великою честю брати участь у його ювілейному вечорі.

Знаний театральний композитор Юрій Шевченко є другом Маестро. Так, наприклад, кілька років тому під орудою Володимира Кожухаря відбулася премєра його балету «За двома зайцями» у Національній опері України. Концертино Учитель та ученькомпозитор створив спеціально для мене та учнів мого класу. І цей твір вже став репертуарним. Але, на мою думку, саме оркестрова версія – більш колористична, бо виразніше відтворює казковість у творі. Тут особливо вражають образи, які часом нагадують персонажів, наприклад, із «Пер Гюнта» Едварда Гріга, а також – музику Вольфганга Амадея Моцарта та Поля Моріа…»

Сьома симфонія Людвіга ван Бетховена відкриє цей вечір, а завершить його cюїта з балету «Запорожець за Дунаєм» за мотивами опери Семена Гулака-Артемовського Юрія Шевченка.

Програма:

  • Л. Бетховен. Симфонія № 7 ля мажор, тв. 92
  • Ю. Шевченко. «Учитель та учень», концертино для двох скрипок і оркестру
  • Ю. Шевченко. Сюїта з балету «Запорожець за Дунаєм» за мотивами опери Семена Гулака-Артемовського

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 31 березня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення або зверніться у приватному повідомленні на сторінці фейсбук @philukr (Національна філармонія України) із зазначенням електронної адреси, на яку Ви отримували квиток доступу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код