Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн концерт: Мендельсон, Форе, Франсе. Симфонічний оркестр НФУ
12 березня 2021

Онлайн концерт: Мендельсон, Форе, Франсе. Симфонічний оркестр НФУ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Національна філармонія України
м. Kиїв, Володимирський узвіз, 2

Про подію

12 березня академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під орудою Наталії Пономарчук представить музику ХІХ-ХХ століть, а саме – твори Фелікса Мендельсона-Бартольді, Габріеля Форе та Жана Франсе. Зокрема, звучатиме твір Жана Франсе, де сольну партію виконає Олег Мороз.

Відомо, що Габрієль Форе та Жан Франсе – одні з учнів Наді Буланже, паризька квартира якої була місцем зустрічей, зокрема, із композиторами Аароном Коплендом, Морісом Равелем та Астором П’яццоллою. Жана Франсе вона вважала найкращим із її учнів. Так, 1938-го саме Буланже-диригентка керувала постановкою його опери «Кривий біс» (за А. Р. Лесажем), що стала дебютом Франсе як оперного композитора. Найбільш монументальним твором Франсе є ораторія «Апокаліпсис по святому Іоанну», яка прозвучала вперше 1942-го під орудою Шарля Мюнша в окупованому Парижі. А ще Жану Франсе належать численні інструментальні концерти. Цього вечора звучатиме один із них – Концерт для кларнета з оркестром.

Програма:

  • Г. Форе – Сюїта «Пеллеас і Мелізанда», тв. 80
  • Ж. Франсе – Концерт для кларнета з оркестром
  • Ф. Мендельсон-Бартольді – Симфонія № 1 до мінор, тв. 11

Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 12 березня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення або зверніться у приватному повідомленні на сторінці фейсбук @philukr (Національна філармонія України) із зазначенням електронної адреси, на яку Ви отримували квиток доступу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код