Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концертний промо-тур НАОНІ з проектом «Гуц and Roll» (Тернопіль)
19 вересня 2021

Концертний промо-тур НАОНІ з проектом «Гуц and Roll» (Тернопіль)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т.Г. Шевченка
м. Тернопіль, б-р Тараса Шевченка, 22

Про подію

НАОНІ Оркестра в Тернополі!

19 вересня 2021 року в академічному драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбудеться концерт НАОНІ Оркестра в Тернополі з новою програмою  «Гуц and Roll. Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів». Національний академічний оркестр  народних інструментів бажаний гість на провідних сценах світу.  Цього разу його віртуозні солісти виконають народні пісні у стилях фолк, джаз і рок, а також представлять музику сучасних українських композиторів, яку вони написали спеціально для цього проекту. Цілих дві години незабутньої музичної експресії та вражень!

Концерт з програмою “Гуц and Roll”

Інноваційна подача НАОНІ Оркестра задовольнить будь-якого меломана. Вас захопить майстерне поєднання музичних традицій та сучасна динаміка, а професійність музикантів давно перевершила всі сподівання навіть  суворих критиків. Ви відкриєте для себе українську музику і глибоке звучання народних інструментів. Недарма НАОНІ - семикратний переможець “Битви оркестрів” і провідний музичний колектив нашої країни. В основі його репертуару не тільки народні мелодії з усіх регіонів України, а й сучасна музика, світова класика та музика до кінофільмів в унікальному аранжуванні.

Лише кілька років знадобилося художньому керівнику Віктору Гуцалу, аби оркестр зазвучав по-новому і став одним з лідерів інновацій в українському музичному просторі. В творчому доробку НАОНІ участь у проектах спільно з провідними українськими виконавцями, серед яких ONUKA, “Друга ріка”, Джамала, KozakSystem та інші.

Щоб потрапити на концерт НАОНІ в Тернополі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Тернополя шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Тернополі? На концерт НАОНІ Оркестра!

  1. Виконавці і музиканти світового рівня
  2. Авторська музика сучасних українських композиторів
  3. Нова неймовірна програма

Для концерту твори написали  композитори:

  • Андрій Шусть
  • Юрій Шевченко
  • Іван Тараненко
  • Сергій Бедусенко
  • Ігор Юзюк
  • Борис Севастьянов
  • Віктор Дмитренко та інші
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код