Категории Информация
Кассы Добавить событие
Оксана Пекун
07 февраля 2023

Оксана Пекун

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Тернопольский академический областной украинский драматический театр имени Т. Г. Шевченко
г. Тернополь, б-р Тараса Шевченко, 22

О событии

Співачка і телеведуча, народна артистка України Оксана Пекун постійно перебуває у вирі найактуальніших подій у країні. З початку великомасштабного вторгнення рашистів в Україну співачка взяла участь у десятках благодійних концертів для захисників Вітчизни у різних містах і селищах України, виступала у багатьох волонтерських теле- і радіоефірах.

За понад чвертьвіковий період активних виступів на українській естраді Оксана Пекун провела сотні концертів по усій Україні, здобула прихильність як вишуканих поціновувачів української пісні, так і широких мас простих любителів неповторних народних мелодій найвіддаленіших регіонів України. Адже як музична керівниця і незмінна ведуча телепрограми "Фольк-music' Першого Національного разом із своєю командою вона віднайшла більше півтора тисячі маловідомих українських народних пісень і повернула їх до життя у виконанні зірок української естради та популярних молодіжних гуртів.

Оксана Пекун - людина з активною життєвою позицією, співачка, що постійно самовдосконалюється, готує нові музичні дарунки своїм шанувальникам, усім любителям наймелодійнішої у світі української пісні.

У ці дні Оксана Пекун разом з однодумцями Tusa agency вирушає у концертний тур містами України, щоб ще раз представити численним шанувальникам свої популярні пісні і частину зібраних коштів перерахувати на потреби нашим Захисникам.

То ж до зустрічі з Вами, наші слухачі, на святі української пісні!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код